torsdag 15 april 2010

Regeringens budget är ett dråpslag mot kommunerna

Sörmlänsk (S)-kommentar till regeringens budget
- Regerings budget visar tydligt att höstens val är ett vägval. Regeringens politik leder till ökade klyftor och de nya jobben har uteblivit. 100 000 fler är arbetslösa. Nu krävs en politik som byter färdriktning och investerar i fler jobb och minskade klyftor, säger Caroline Helmersson Olsson (S) riksdagsledamot från Vingåker

– Att arbetslösheten har drabbat Sverige hårt har vi känt av i Katrineholm och Vingåker. Om några veckor kommer vi i oppositionen att lämna en gemensam vårmotion där jobben är det absolut viktigaste. Det är jobben som avgör möjligheterna till en stark välfärd, säger Caroline Helmersson Olsson (S)

- Det är olyckligt att regeringen inte ger kommunerna de extra miljarder som skulle kunna rädda många jobb inom vård och omsorg. Vi socialdemokrater menar att det nästa år behövs ett tillskott till kommunerna för att undvika stora besparingar. Under det senaste året har 25 000 jobb försvunnit från kommun och landsting. Fredrik Reinfeldt och Anders Borg påstår i ord att de vill värna välfärden men visar ännu en gång att de i praktiken gör precis tvärtom, avslutar Caroline Helmersson Olsson (S)

4 kommentarer:

Anonym sa...

The fleх waіѕtband neeԁs a loаd of buyerѕ.



Feеl free to surf to mу blog post http://www.prnewswire.com/news-releases/flex-belt-review-and-latest-coupon-code-savings-now-featured-at-awesomealldaycom-190317331.html
Also see my webpage: Www.Ipv6info.org

Anonym sa...

Тhe other dаy, ωhile I ωas at work, my sister stοle my iphone and testеd to see іf it can ѕurvіvе a tωentу five foot drop, juѕt so she can be a youtube sensation.

My aрple іpaԁ is now ԁestroyеd and
she has 83 views. I κnоw thіs is cоmpletely off topic but I had to ѕharе it with sοmeоne!



my web sіte ... www.animalcare.ru

Anonym sa...

The flex waistband needs a load of customers.

Feel free to surf to my web blog: Flex Belt Review

Anonym sa...

The business supplies great and incredibly courteous aid.
How to accessibility diagnostics codes depends on the calendar year the Wrangler was generated.


Also visit my blog post; obd2 software